Zipscreen: Stijlvol En Functioneel

Zipscreen: Jouw Nieuwe Favoriete Accessoire


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Het ZB screen 125 schuin is met de grotere bovenbak geschikt voor grotere raampartijen dan het screen 105. De minimale maat voor een screen 125 schuin is 500mm breed x 1000mm hoog, de maximale breedte is 5000 mm breed en maximaal 4500mm hoog.


Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 75 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Dit screen is standaard voorzien van een SOMFY buismotor. Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 2300mm.


Zipscreen Zonwering: Op Maat Gemaakt Voor Jouw Behoeften


Zipscreen: Bescherming Met Een Vleugje KlasseZipscreen: Waar Functionaliteit Ontmoet Design

1700mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Dit screen is standaard voorzien van een SOMFY buismotor. Dit screen heeft een min.


breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Dit screen is standaard voorzien van een SOMFY buismotor.


breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is.
Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 95 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is.


Zipscreen: Maak Je Leven Gemakkelijker


Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3500mm. De hoogte is max. 2800mm. Het frame is standaard leverbaar in 10 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. De ZB TOP ZIP 85 is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is.


Dit screen heeft een min. breedtemaat 500mm breed en een max. breedte van 3000mm. De hoogte is max. 2000mm. Het frame is standaard leverbaar in 4 kleuren. Afwijkende RAL kleuren zijn daarnaast uiteraard leverbaar tegen een meerprijs. Screens zijn een uitstekende vorm van buitenzonwering waarbij het zicht naar buiten behouden blijft.


Zonnescreens buiten zijn een doeltreffende vorm van zonwering die warmte en licht tegen houden. Zoekt u een zonwering die naast bescherming tegen de zon ook privacy biedt, dan kan dit type zonwering een goede keuze voor u zijn. Een van de fijne eigenschappen is namelijk dat er overdag niet naar binnen gekeken kan worden maar u het zicht naar buiten behoudt.


Zipscreen: De Perfecte Aanvulling Op Je Leefruimte


Ten opzichte van andere vormen van zonwering neemt een screen nauwelijks ruimte in. Deze wordt namelijk vlak tegen het raam bevestigd en loopt recht naar beneden. Doordat er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis steken behoudt u bovendien de doorloop langs de ramen. Buitenzonwering kan u veel energie besparen.


Bij ons heeft u de mogelijkheid uw zonnescreen te personaliseren en aan te passen aan uw woning. Onze screens worden standaard voorzien van handbediening maar ook een elektromotor is mogelijk. Kies daarbij voor een afstandsbediening voor het grootste gemak. Wilt u de kleur van uw screen afstellen op de kleuren van uw huis of gaat u voor een opvallend contrast? U maakt uw nieuwe zonwering helemaal af dankzij de ruime keuze aan kleuren.


Dit maakt vele aantrekkelijke kleurencombinaties mogelijk. Screens zonwering is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij ons vindt u 3 soorten, die ook nog volledig aangepast kunnen worden. Hieronder een kleine uitleg over de screen uitvoeringen. Standaard screens kunnen gezien worden als een instapmodel. Ze worden vaak gebruikt op plekken met weinig wind.


Doordat de zijkanten van het doek niet volledig vastzitten, kan de wind nog wel achter het doek komen, waardoor dit kan gaan klapperen bij sterkere wind. Dit model is daardoor deze pagina vooral geschikt om de zon te weren tijdens zomerse dagen met weinig wind. Wij noemen ze Zip top screens, maar ze staan beter bekend als zip- of ritsscreens.


Zipscreen: De Finishing Touch Voor Je Huis


Door de ritsconstructie blijft het screendoek strak tussen de geleiders zitten, waardoor het minder klappert bij wind. Zip top screens worden vooral gekozen wanneer het zonnescreen ook gebruikt wordt op minder zonnige dagen met meer wind. Ze blijven door de ritsconstructie beter op hun plek en doen het dan ook uitstekend wanneer er meer wind aanwezig is.


Vanwege het kleine prijsverschil, wordt vaak gekozen voor dit type! Zip top+ screens vallen ook onder de zipscreens en ritsscreens. De Zip top+ screens uit ons assortiment zijn nog steviger en sterker dan de Zip top screens. Hierdoor zijn ze nog beter bestand tegen de wind en zeer geschikt om in te zetten op plaatsen met veel wind zoals kustgebieden of hogere gebouwen.


Dit zorgt ervoor dat het screendoek nog beter op zijn plek blijft, ook bij zwaardere wind. Screens kunnen worden voorzien van verschillende soorten bediening. Screens werken volgens hetzelfde principe als rolluiken. Hierdoor kunnen ze dan ook worden samengesteld met dezelfde soorten bediening. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten screenbediening.


Transformeer Je Ruimte Met Zipscreen Kopen


De meest bekende soort bediening is de bandbediening. Deze is erg bekend van rolluiken. Vanaf de binnenkant kan een screen worden bediend met behulp van bandbediening. Dit werkt met een oprolsysteem. Met behulp van de band kunt u een screen omhoog of omlaag bewegen. : Hetzelfde soort bandbediening is er ook voor buiten.


: Bediening van buitenaf is ook mogelijk met behulp van een slingerstang. Deze wordt bevestigd aan het rolmechanisme van een screen en kan dan door het maken van een draaibeweging een screen omhoog of omlaag laten gaan. Natuurlijk kan er ook worden gekozen voor elektrische bediening. Elektrische screens worden voorzien van een buismotor.


: Een wandschakelaar wordt altijd binnen gemonteerd. Wandschakelaars zijn draaischakelaars met pijltjes erop die de draairichting aangeven (omhoog/omlaag). Er zijn twee soorten wandschakelaars verkrijgbaar, inbouw en opbouw. Meestal wordt er bij zonwering gekozen voor opbouw, maar wanneer het mogelijk is om een schakelaar in te bouwen, dan ziet dit er natuurlijk wel iets mooier uit.


Zipscreen: Stijlvol En Functioneel


Sunscreens brengen verschillende voordelen met zich mee. Zo kunnen ze natuurlijk voor het raam worden geplaatst, maar zijn ze ook toepasbaar om bijvoorbeeld een terrasoverkapping van zonwering te voorzien. Ook wanneer u schuine ramen heeft, zijn er genoeg mogelijkheden om een screen te plaatsen. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer compact, waardoor ze bijvoorbeeld ook voor ramen met weinig ruimte geplaatst kunnen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *